Kontakt information:

NAA Group ApS(42014532)
Sydmarken 32b,
2860 – København
Denmark

Hvis du gerne vil diskutere problemer i forbindelse med din ordre, gerne vil vide mere om NAA Group ApS -mærket eller bare have en chat, så giv os en e -mail på  info@noracph.dk

Indledning
Disse vilkår for brug styrer dine køb fra og din brug af www.NoraCPH.dk -webstedet og danner en kontrakt mellem dig og NAA Group ApS(42014532), Sydmarken 32b, 2860 – København, Danmark (i det følgende benævnt “NoraCPH”). Ved at foretage et køb fra og bruge dette websted har du accepteret disse vilkår for brug. Sørg for, at du har læst og forstået disse vilkår for brug, når du bruger vores websted.

  1. Bekræftelse
   Din ordre udgør et tilbud til os om at købe og betale for et produkt. Alle ordrer er betinget af accept af os, og vi vil bekræfte en sådan accept til dig ved at sende dig en e-mail, der bekræfter, at produktet er sendt (“afsendelsesbekræftelsen”). Kontrakten mellem os (“kontrakt”) vil først blive dannet, når vi sender dig afsendelsesbekræftelsen. Vi anbefaler at gemme denne e -mail for at lette enhver kontakt med kundeservice, du måtte have i fremtiden. Ordrebekræftelsen (kvittering) fungerer også som garanti for købsbevis.

Kontrakten vil kun vedrøre de produkter, hvis afsendelse vi har bekræftet i afsendelsesbekræftelsen. Vi er ikke forpligtet til at levere andre produkter, der kan have været en del af din ordre, før afsendelsen af ​​sådanne produkter er blevet bekræftet i en separat afsendelsesbekræftelse.

Vi forbeholder os retten til at nægte enhver ordre, du afgiver efter eget skøn.

 • Betaling
  Du kan betale med enten kredit- eller betalingskort. Quickpay administrerer alle vores banktransaktioner. NAA Group ApS gemmer ikke kreditkortnumre.
 • Betaling med kort
  Betal med dit Visa, AMEX eller Mastercard sikkert over internettet. Din betaling håndteres af Quickpay med sikker kryptering og under strenge bankstandarder. Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses eller tilgås af andre end din bank. Der er ingen ekstra gebyrer for kortbetalinger, medmindre kundens bank opkræver et gebyr til kunden. Ved betaling med kredit- / betalingskort gælder startbetingelser, så snart korttransaktionen er godkendt. I tilfælde af at der ikke er modtaget nogen betaling efter indsendelse af din ordre, kan NAA Group ApS automatisk annullere din ordre.
 • Kampagnekoder
  Promokoder skal indtastes under kassen for at være gyldige. Forsøg på at tilføje en kampagnekode efter købet vil ikke blive respekteret.
 • Skatter
  Alle priser, der vises på NAA Group ApS websted, www.noracph.dk, er inklusive moms i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Bemærk, at hvis en ordre sendes til en leveringsadresse uden for EU, kan du blive pålagt importafgifter og afgifter, som opkræves, når forsendelsen når din leveringsadresse. Du er ansvarlig for betaling af sådanne importafgifter og afgifter. Det skal bemærkes, at NAA Group ApS ikke har kontrol over disse afgifter, og da disse gebyrer er forskellige for forskellige lande, kan NAA Group ApS ikke forudsige deres beløb. NAA Group ApS råder dig til at kontakte dit lokale toldkontor for yderligere information.

 • Bestilling og returnering
  Ordrer foretaget i en anden persons navn uden personens samtykke, vil blive rapporteret til myndighederne. NAA Group ApS har ret til at ændre priser, rette forkerte priser på alle ordrer samt slutsalg. Hvis en pris er forkert, kan dette tvinge NAA Group ApS til at annullere købet og refundere ethvert beløb, der er betalt på den bedste måde. Dette kan udføres når som helst. Forbrugerne har ret til at returnere ordren inden for 14 dage fra modtagelsen af ​​ordren og leverede varerne i samme stand som da du modtog dem.
  Alle vores armbånd er graveret efter køb som et specialdesignet produkt, og derfor accepterer vi ikke returnering med personlig gravering. Retten gælder kun, hvis produktet og dets originale emballage kan returneres i samme stand som ved modtagelse. Hvis forbrugerne bruger deres ret til at sende en ordre tilbage, skal de kontakte NAA Group ApS for at få en adresse at sende varerne til. Returforsendelse betales ikke af NAA Group ApS , medmindre der er en defekt i produktet. Hvis en vare er defekt eller beskadiget på en eller anden måde ved ankomsten, skal NAA Group ApS kontaktes inden for 14 dage for at få oplysninger om kompensation.
 • Garanti
  Garantiperiode: To år fra købsdatoen. For at få udskiftning dækket af denne garanti, skal du bruge vores kontaktformular på siden “kontakt os”. I e-mailen skal du angive dit navn, adresse, ordrenummer og en detaljeret beskrivelse af problemet. Skriv endelig ‘Motionsgaranti’ som e-mail eller brev. Returforsendelse betales af NAA Group ApS i dette tilfælde. Hvis NAA Group ApS ikke kan finde nogen defekter beskrevet ovenfor, sendes produktet tilbage til kunden.

 

  1. Ved returnering skal du bemærke, at reparation/udskiftninger vil blive opkrævet i de følgende tilfælde, selv i garantiperioden.Fejl eller skade forårsaget af forkert brug eller skødesløshed.Fejl eller skade forårsaget af uberettiget reparation eller ændringFejl eller skade forårsaget af brand eller vand eller en naturkatastrofe som f.eks. Et jordskælvI tilfælde af, at butikken og købsdatoen ikke er angivet på garantien, eller hvis disse oplysninger har været omskrevet

   Hvis garantien ikke indsendes sammen med armbåndet.

   Denne garanti garanterer, at du kan modtage gratis udskiftning i overensstemmelse med de vilkår, der er angivet heri og inden for den angivne periode, og begrænser ikke nogen lovlig ret for kunden.

  2. Fortrolighedspolitik
   Vi behandler alle dine personlige oplysninger som fortrolige og vil kun bruge dem i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik (se afsnit 2). Derudover behandler vi oplysninger om dig i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik (se afsnit 2). Ved at bruge vores websted giver du samtykke til sådan behandling, og du garanterer, at alle data fra dig er korrekte.

Når du handler på dette websted, vil vi bede dig om at indtaste personlige oplysninger, så vi kan identificere dig, f.eks. Dit navn, e-mail-adresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Vi bekræfter, at disse oplysninger vil blive opbevaret af os i overensstemmelse med den registrering, vi har hos datakommissærens kontor.

  1. Produkt
   NAA Group ApS har ret til at justere priser, involvere meromkostninger og ændre produktinformation såsom produktbilleder og tilbud uden varsel. De tilgængelige produktbilleder og informationstekster afspejler produktet så meget som muligt. Vi forbeholder os retten til eventuelle fejl, der måtte forekomme på siden, og kan ikke garantere, at alle billeder nøjagtigt afspejler armbåndets sande udseende. Billederne kan variere afhængigt af farveindstillingerne på din computer. Alle billeder skal kun ses som illustrationer og garanterer ikke korrekt udseende og egenskaber.
  1. Levering og aflysninger
   Din ordre vil normalt blive leveret inden for 2 – 10 arbejdsdage efter, at du har afgivet din ordre. Under alle omstændigheder vil ordren blive opfyldt inden for 30 dage efter datoen for afsendelsesbekræftelsen, medmindre der er særlige omstændigheder.

NAA Group ApS tilbyder levering over hele verden.

Vi sender dig en e -mail, så snart ordren er afsendt.

NAA Group ApS sender verden over. Leveringer sker i samarbejde med posttjenesterne og deres partnere. Du har ret til at annullere køb og returnere leverede varer ved at kontakte NAA Group ApS kundeservice eller bruge kontaktformularen på NAA Group ApS websted inden for 30 dage fra modtagelse af varerne, forudsat at varerne er pakket ud, uden personlig gravering og i samme stand som da du modtog dem . Kunden er dog ansvarlig for risikoen ved transport af de returnerede varer til NAA Group ApS .

I tilfælde mener du som kunde, at leveringen er forsinket på en sådan måde, at du ikke længere ønsker at opfylde ordren, det er dit ansvar at annullere ordren. I tilfælde, hvor ordren er afsendt, skal kunden modtage ordren. Annullering er ikke gyldig, før kunden har bekræftet med NAA Group ApS via en af ​​kontaktmetoderne på kontaktsiden. Hvis et produkt er udgået, har NAA Group ApS ret til at fortryde købet og tilbagebetale det betalte beløb til kunden. NAA Group ApS underretter kunden om udskiftning eller tilsvarende produkter, hvis de er tilgængelige.

  1. Klagevilkår
   Det er vigtigt, at du som kunde omhyggeligt kontrollerer dine varer / produkter, når du modtager din forsendelse for at kontrollere, at produkterne ikke er beskadigede og korrekte. Hvis dit produkt er beskadiget under transporten, uanset om skaden er synlig eller skjult, skal du hurtigst muligt rapportere dette til transportøren. Hvis du modtager din vare og ser, at den er beskadiget eller ikke matcher den, du har bestilt, skal du også kontakte os inden for 30 dage efter modtagelse af produktet.

Eventuelle klager indgives til vores kundeservice via en af ​​kontaktmetoderne på kontaktsiden. Angiv venligst ordrenummeret og årsagen til klagen, så vender vi tilbage til dig snarest. Det samme gælder for returneringer. Defekte produkter, der returneres til NAA Group ApS , skal behandles som om de var fejlfrie. Det er i alle typer returneringer ekstremt vigtigt, at produktet emballeres på en sådan måde, at det ikke kan blive beskadiget under transport. NAA Group ApS har ret til at udskifte defekte varer med varer af samme model. Hvis varen er afbrudt, modtager kunden fuld refusion. I tilfælde af at et returneret produkt ikke har fejl eller fejl, sender NAA Group ApS produktet tilbage til kunden.

  1. Ansvar
   NAA Group ApS ansvar for fejl i forbindelse med levering er begrænset til eksisterende salgsbetingelser. NAA Group ApS bærer intet direkte eller indirekte ansvar for eksempel, men ikke begrænset til, inkompatibilitet, forsinkelser i levering, nedetid, datatab, yderligere arbejde eller anden økonomisk skade.

Vi garanterer dig for, at ethvert produkt, der er købt fra os via vores websted, er af tilfredsstillende kvalitet og rimeligt egnet til alle de formål, hvortil produkter af den art normalt leveres, og vil forblive sådan i en periode på 24 måneder fra leveringsdatoen.

Vores ansvar for tab, du lider som følge af, at vi bryder denne aftale, er strengt begrænset til købsprisen for det produkt, du har købt.

Dette udelukker eller begrænser på ingen måde vores ansvar:

For død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed;

For svig eller vildledende vildledning; eller

for ethvert spørgsmål, for hvilket det ville være ulovligt for os at udelukke eller forsøge at udelukke vores ansvar.

Vi er ikke ansvarlige for indirekte tab, der sker som en bivirkning af hovedtabet eller skaden, herunder men ikke begrænset til:

Tab af indkomst eller indtægt;
Tab af forretninger;
Tab af overskud eller kontrakter;
Tab af forventede besparelser;
Tab eller korruption af data eller
Spild af ledelse eller kontortid

Dog opstår og uanset om det skyldes tort (herunder uagtsomhed), misligholdelse af kontrakten eller på anden måde, selvom det kan forudses.

  1. Brug af webstedet
   Websitet leveres på et “som det er” og “som tilgængeligt” grundlag uden nogen form for repræsentation eller godkendelse, og vi giver ingen garantier, hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået, i forhold til det og dets anvendelse. Du anerkender, at vi ikke kan garantere og ikke være ansvarlig for webstedets sikkerhed eller fortrolighed og alle oplysninger, som du giver. Du skal bære den risiko, der er forbundet med brugen af ​​Internettet.

Selvom vi vil forsøge at sikre, at materiale på webstedet er korrekt, velrenommeret og af høj kvalitet, kan vi ikke tage ansvar, hvis dette ikke er tilfældet. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler eller for de resultater, der opnås ved brug af sådanne oplysninger eller for eventuelle tekniske problemer, du måtte opleve med webstedet. Hvis vi informeres om unøjagtigheder i materialet på webstedet, vil vi forsøge at rette op på dette, så snart vi med rimelighed kan.

Især fralægger vi os alle ansvar i forbindelse med følgende:

Webstedets uforenelighed med noget af dit udstyr, software eller telekommunikationslinks;

Tekniske problemer, herunder fejl eller afbrydelser af webstedet;

Uegnethed, upålidelighed eller unøjagtighed på webstedet; og

Manglende websted for at opfylde dine krav.

I det omfang, gældende lov tillader det, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige over for dig eller tredjemand for eventuelle følgeskader eller tilfældige skader (begge vilkår omfatter, uden begrænsning, rent økonomisk tab, tab af fortjeneste, tab af forretning , tab af forventede besparelser, spildte udgifter, tab af privatlivets fred og tab af data) eller andre indirekte, særlige eller strafbare skader, der opstår som følge af eller er relateret til din brug af webstedet.

  1. Force majeure
   NAA Group ApS er fritaget for ansvar for skader og andre sanktioner for udførelsen af ​​kontrakten forhindret, hindret eller forsinket af omstændigheder uden for vores kontrol. Da frigivelsesfaktoren bør overvejes, omfatter regeringsindgreb, ny / ændret lovgivning, mangel på stat, krig, brand, oversvømmelse, arbejdsforstyrrelser, forbud, restriktioner, sabotage, dårlige transport- eller vejrforhold eller mangel på levering fra leverandører og virksomheden er udsat for kriminel aktivitet, der påvirker aktiviteter.
  1. Politik til brug af websteder og intellektuelle ejendomsrettigheder(A) SIKKERHED

Det er forbudt at overtræde eller forsøge at overtræde sikkerhedsforanstaltningerne på webstedet, herunder uden begrænsning:

 1. Brug af en falsk adgangskode eller en, der tilhører en anden bruger eller adgang til data, der ikke er beregnet til brugeren, eller logge ind på en server eller konto, som en sådan bruger ikke har tilladelse til at få adgang til;
 2. Videregivelse af en adgangskode eller tilladelse til en tredjepart til at bruge en adgangskode eller undlade at underrette os, hvis en adgangskode er kompromitteret;
 3. Forsøg på at undersøge, scanne eller teste systemets eller netværkets sårbarhed eller overtræde sikkerheds- eller godkendelsesforanstaltninger uden korrekt autorisation
 4. Forsøg på at forstyrre service til enhver bruger, vært eller netværk, herunder, uden begrænsning, via overbelastning, “oversvømmelse”, “mailbomber” eller “nedbrud”
 5. Afsendelse af uopfordret e -mail, herunder reklamer og/eller reklame for produkter eller tjenester;
 6. Smedning af enhver TCP/IP -pakkeoverskrift eller en del af overskriftsoplysningerne i enhver e -mail- eller nyhedsgruppepostering; eller
 7. Kapring af hele eller en del af webstedets indhold, sletning eller ændring af webstedets indhold, implementering af pop-up-meddelelser eller reklame, kørsel eller visning af dette websted eller ethvert webstedsindhold i rammer eller på lignende måde på et andet websted eller tilknytning til webstedet eller enhver side på webstedet uden vores specifikke skriftlige tilladelse.(B) GENERELLE REGLERDu accepterer kun at bruge webstedet til lovlige formål og kun til din egen personlige, ikke-kommercielle brug. Du må ikke bruge webstedet til at overføre, sende, downloade, distribuere, kopiere, vise offentligt, gemme eller ødelægge materiale (a) i strid med enhver gældende lov eller forskrift, (b) på en måde, der krænker ophavsretten, patentet, varemærke, forretningshemmelighed eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder for andre eller krænker andres privatliv eller omtale eller andre personlige rettigheder, eller (c) der er injurierende, uanstændigt, stødende, truende, ærekrænkende, krænkende eller hadefuldt.(C) OVERTRÆDELSERVi har absolut skønsbeføjelse til at afgøre, om enhver brug overtræder disse regler, og at handle som vi finder passende i tilfælde af en overtrædelse. Overtrædelser af system- eller netværkssikkerhed kan resultere i civilretligt eller strafferetligt ansvar. Vi vil undersøge hændelser, der kan indebære sådanne overtrædelser og kan involvere, samarbejde med og videregive oplysninger til retshåndhævende myndigheder om at identificere og retsforfølge brugere, der er involveret i sådanne overtrædelser.
 1. Webstedets indhold
  Medmindre andet er angivet, er alt materiale, herunder billeder, illustrationer, designs, ikoner, fotografier, lyd, videoklip, tekst, “look and feel”, layout, grafik, meddelelser, filer, dokumenter og skriftligt og andet materiale, der vises som en del af webstedet (samlet set “Indholdet”), uanset om det er offentliggjort eller privat overført, samt alle afledte værker er ejedejede, kontrollerede, licenserede eller brugt med tilladelse fra NAA Group ApS -ejeren af ​​NAA Group ApS -mærket og/eller dets forældre, datterselskaber og datterselskaber (samlet set “NAA Group ApS “) eller andre parter, der har licenseret eller på anden måde tilladt deres materiale at blive brugt af NAA Group ApS . Webstedet som helhed og dets indhold er beskyttet af ophavsret, varemærker, handelsbeklædning og andre love og alle verdensomspændende rettigheder, ejendomsret og interesse i og til webstedet og dets indhold ejes af NAA Group ApS eller bruges med tilladelse. NAA Group ApS .dk, NAA Group ApS , NAA Group ApS -logoerne og alle andre varemærker, der vises på dette websted, er varemærker tilhørende NAA Group ApS eller er licenseret eller brugt med tilladelse fra ejeren af ​​NAA Group ApS . Du accepterer ikke at vise eller bruge sådanne varemærker uden forudgående skriftlig tilladelse fra NAA Group ApS . NAA Group ApS frasiger sig enhver ejendomsret til varemærker, servicemærker, logoer, slogans, domænenavne og andre handelsnavne end sine egne.

Webstedets indhold og webstedet som helhed er udelukkende beregnet til personlig, ikke-kommerciel brug af brugerne af webstedet og må ikke bruges, medmindre det er tilladt i disse vilkår for brug. Du må dele indhold fra webstedet ved hjælp af de sociale medialinks (f.eks. “Del:” “Pin It” og “Tweet”), der findes på vores websted. Du kan også dele indhold fra webstedet via e -mail ved brug af vores E -mail en ven -link. Du må kun downloade eller kopiere indhold og andet downloadbart materiale, der vises på webstedet, til personlig brug. Ingen rettigheder, ejendomsret eller interesse i downloadet materiale eller software overføres til dig som følge af sådan download, deling eller kopiering. Bortset fra som nævnt ovenfor må du ikke gengive, genudgive, offentliggøre, uploade, sende, sende, distribuere (herunder via e -mail eller andre elektroniske midler), vise offentligt, ændre, oprette afledte værker fra, sælge eller deltage i ethvert salg af eller udnytte på nogen måde, helt eller delvist, noget af indholdet, webstedet eller tilhørende software uden forudgående skriftligt samtykke fra NAA Group ApS eller ejeren af sådant materiale. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. sælge eller deltage i ethvert salg af eller udnytte på nogen måde, helt eller delvist, noget af indhold, webstedet eller tilhørende software uden forudgående skriftlig tilladelse fra NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. sælge eller deltage i ethvert salg af eller udnytte på nogen måde, helt eller delvist, noget af indhold, webstedet eller tilhørende software uden forudgående skriftlig tilladelse fra NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. noget af indholdet, webstedet eller anden relateret software uden forudgående skriftlig tilladelse fra NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. noget af indholdet, webstedet eller anden relateret software uden forudgående skriftlig tilladelse fra NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Intet indeholdt på dette websted giver eller skal fortolkes som at give, nogen licens eller brugsret, underforstået eller på anden måde, nogen varemærker, handelsnavne, servicemærker, handelsdragt, ophavsretligt beskyttet eller andet proprietært materiale, der vises på dette websted uden forudgående skriftligt samtykke af NAA Group ApS eller ejeren af ​​sådant materiale. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder, som NAA Group ApS ikke udtrykkeligt giver dig heri, forbeholdes af NAA Group ApS og/eller dets licensgivere. Tredjeparts handelsnavne, produktnavne og logoer på dette websted kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere.

De oplysninger, der præsenteres på eller via webstedet, gøres udelukkende tilgængelige til generelle informationsformål. Vi kan fra tid til anden opdatere indholdet på dette websted, men dets indhold er ikke nødvendigvis fuldstændigt eller opdateret. Ethvert materiale på webstedet kan til enhver tid være forældet, og vi er ikke forpligtet til at opdatere sådant materiale.

 • Brugerindhold
  www.noracph.dk -webstedet kan indeholde brugergenereret indhold, f.eks. Applikationer på sociale medier. NAA Group ApS hævder ikke noget ejerskab til rettigheder til sådant indhold (billeder, fotos og videoer osv.) Og tager intet juridisk ansvar for det. Hvis du har mistanke om krænkelse af ophavsretten eller en anden rettighed eller på anden måde er krænket af sådant indhold, bedes du kontakte vores kundeservice.
 • Anmeldelser
  Hvis du indsender en anmeldelse, giver du os en ikke-eksklusiv, royalty-fri, evig, uigenkaldelig og fuldt sub-licenseret ret til at bruge, reproducere, ændre, tilpasse, udgive, oversætte, oprette afledte værker fra, distribuere og vise sådant indhold overalt i verden i ethvert medie.

 

Du giver NAA Group ApS og dets underlicenshavere ret til at bruge det navn, du sender i forbindelse med sådant indhold, hvis de vælger det.

Du accepterer at give afkald på din ret til at blive identificeret som forfatter til sådant indhold og din ret til at gøre indsigelse mod nedsættende behandling af sådant indhold.

Du accepterer at udføre alle yderligere handlinger, der er nødvendige for at fuldende nogen af ​​de ovennævnte rettigheder, som du har givet NAA Group ApS , herunder udførelse af gerninger og dokumenter, efter anmodning fra NAA Group ApS .

Du erklærer og garanterer, at du ejer eller på anden måde kontrollerer alle rettighederne til det indhold, du sender; at, på tidspunktet for indholdet eller materialet indsendes til NAA Group ApS : Indholdet og materialet er nøjagtigt;

Brug af det indhold og materiale, du leverer, overtræder ikke alle gældende NAA Group ApS -retningslinjer og vil ikke forårsage skade på nogen person eller enhed (herunder at indholdet eller materialet ikke er ærekrænkende). Du accepterer at holde NAA Group ApS skadesløs for alle krav fra en tredjepart mod NAA Group ApS , der opstår som følge af eller i forbindelse med brud på nogen af ​​disse garantier.

 • Links til andre websteder
  I det omfang dette websted indeholder links til eksterne tjenester og ressourcer, herunder andre websteder, tilgængeligheden og indholdet, som NAA Group ApS ikke ejer, driver eller kontrollerer, bekymringer vedrørende en sådan service eller ressource eller et link dertil skal rettes til den særlige ydre service, ressource eller websted. Sådanne links leveres udelukkende som en bekvemmelighed for dig. Hvis du klikker på disse links, forlader du dette websted. NAA Group ApS afgiver ingen erklæringer eller garantier vedrørende og er ikke ansvarlig for indholdet, informationen eller andet materiale på eller adgang til fra andre websteder, der ikke ejes, drives eller kontrolleres af NAA Group ApS . Dit link til dette websted, off-site sider eller andre websteder er på egen risiko og uden NAA Group ApS samtykke.
 • Ejendomsforbehold
  Alle produkter forbliver i NAA Group ApS ejendom, indtil fuld betaling er foretaget.
 • Svindel
  Alle svig meldes til myndighederne, og NAA Group ApS forbeholder sig retten til at annullere købet, hvis der er mistanke.
 • Gældende lov og jurisdiktion
  Disse vilkår og din brug af www.noracph.dk webstedet er underlagt dansk lovgivning. I det omfang det er tilladt ved lov, har danske domstole enekompetence i enhver tvist, der opstår som følge af disse vilkår for brug og din brug af webstedet, underlagt NAA Group ApS ret til at retsforfølge en bruger på hans/hendes bopæl.
 • Opsigelse
  NAA Group ApS forbeholder sig retten til efter eget skøn at opsige din konto og/eller din brug af www.noracph.dk -webstedet. For eksempel hvis NAA Group ApS har mistanke om, at du har overtrådt disse vilkår for brug. Sådan opsigelse kan foretages uden forudgående varsel.
 • Ændringer
  NAA Group ApS kan fra tid til anden revidere disse brugsbetingelser. Hver gang du bestiller et produkt hos os, gælder de på det tidspunkt gældende generelle betingelser for kontrakten mellem dig og NAA Group ApS . Du bør derfor med jævne mellemrum besøge denne side for at gennemgå de dengang aktuelle vilkår, som du er bundet til.

 

Fortrolighedspolitik
NAA Group ApS IVS (“NAA Group ApS ”) er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Vi har udarbejdet denne fortrolighedspolitik for at beskrive vores praksis vedrørende de personlige data (som defineret nedenfor), som vi indsamler fra brugere af vores websted på www.noracph.dk (“SITET”) og onlinetjenester (“TJENESTER”).

 • SPØRGSMÅL; KONTAKT NAA Group ApS ; RAPPORTERING AF Overtrædelser.
  Hvis du har spørgsmål eller bekymringer eller klager over vores fortrolighedspolitik eller vores dataindsamlings- eller behandlingspraksis, eller hvis du vil rapportere eventuelle krænkelser til os, bedes du kontakte os via siden Kontakt os.
 • BRUGER SAMTYKKE.
  Ved at indsende personlige data via vores websted eller tjenester accepterer du vilkårene i denne fortrolighedspolitik, og du giver udtrykkeligt samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.
 • EN BEMÆRK OM BØRN.
  Vi indsamler ikke forsætligt persondata fra besøgende, der er under 13. Hvis et barn under 13 indsender personoplysninger til NAA Group ApS , og vi erfarer, at personoplysningerne er oplysninger om et barn under 13 år, vil vi forsøge at slette oplysningerne så hurtigt som muligt. Hvis du mener, at vi kan have personlige data fra et barn under 13 år, bedes du kontakte os ay info@noracph.dk
 • BEMÆRK TIL BRUGERE UDENFOR DE FORENEDE STATER.
  Hvis du er en ikke -amerikansk bruger af webstedet ved at besøge webstedet og give os data, anerkender og accepterer du, at dine personoplysninger kan blive behandlet til de formål, der er angivet i fortrolighedspolitikken. Derudover kan dine personoplysninger blive behandlet i det land, hvor de blev indsamlet og i andre lande, herunder USA, hvor love vedrørende behandling af personoplysninger kan være mindre strenge end lovene i dit land. Ved at give dine data accepterer du sådan behandling og overførsel.
 • Typer af data, vi indsamler.
  “PERSONLIGE DATA” betyder data, der gør det muligt for en person at identificere eller kontakte dig, herunder f.eks. Dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse samt andre ikke-offentlige oplysninger om dig, der er tilknyttet eller knyttet til dig til nogen af ​​de foregående data. “ANONYME DATA” betyder data, der ikke er knyttet til eller knyttet til dine personlige data; Anonyme data tillader ikke i sig selv identifikation af individuelle personer. Vi indsamler personlige data og anonyme data, som beskrevet nedenfor:
 • OPLYSNINGER DU GIVER TIL OS.
  Hvis du opretter en konto ved at registrere dig direkte hos os, vil vi anmode om dit navn, din e -mail og din adgangskode.

 

Når du bestiller varer, indsamler vi oplysninger, der er nødvendige for at behandle din ordre, f.eks. Dine forsendelses- og faktureringsoplysninger og betalingsoplysninger.

Hvis du giver os feedback eller kontakter os via e-mail, indsamler vi dit navn og din e-mail-adresse samt alt andet indhold, der er inkluderet i e-mailen, for at sende dig et svar.

Når du sender indhold på vores tjenester, f.eks. En anmeldelse, gemmes oplysningerne i dit opslag på vores servere, og andre brugere kan se det sammen med dit fornavn og sidste initial. De oplysninger, du giver, vil være synlige for andre, herunder anonyme besøgende på webstedet.

Vi kan også indsamle personoplysninger på andre punkter på vores websted og tjenester, der angiver, at der indsamles personoplysninger.

 • OPLYSNINGER DU GIVER TIL FACEBOOK, GOOGLE OG ANDRE SOCIALE NETVÆRKSTEDER.
  Tjenesterne giver brugerne mulighed for at registrere en konto og logge ind via sociale netværkssider som f.eks. Facebook og Google (hver for sig ”SNS”). Ved at registrere eller logge ind via et SNS giver du Tjenesterne adgang til dine oplysninger, og du accepterer SNS’s Vilkår for brug og Politik om beskyttelse af personlige oplysninger i din brug af sådanne tjenester. Vi modtager muligvis oplysninger fra SNS for at gøre det lettere for dig at oprette en konto hos os. Alle oplysninger, som vi indsamler fra din SNS -konto, kan afhænge af de privatlivsindstillinger, du har med denne SNS, så konsulter SNS’s fortroligheds- og datapraksis.
 • OPLYSNINGER INDSAMLET VIA TEKNOLOGI.
  Oplysninger indsamlet af vores servere. For at gøre vores websted og tjenester mere nyttige for dig indsamler vores servere (der kan hostes af en tredjeparts tjenesteudbyder) oplysninger fra dig, herunder din browsertype, operativsystem, internetprotokol (“IP”) adresse (et nummer, der tildeles automatisk din computer, når du bruger internettet, hvilket kan variere fra session til session), domænenavn og/eller et dato/tidsstempel for dit besøg.

 

Logfiler:

Som det er tilfældet for de fleste websteder, indsamler vi visse oplysninger automatisk og gemmer dem i logfiler. Disse oplysninger omfatter IP -adresser, browsertype, internetudbyder (“ISP”), henvisnings-/exit -sider, operativsystem, dato/tidsstempel og klikstrømdata. Vi bruger disse oplysninger til at analysere tendenser, administrere webstedet, spore brugernes bevægelser rundt på webstedet, indsamle demografiske oplysninger om vores brugerbase som helhed og bedre tilpasse vores tjenester til vores brugeres behov. Nogle af oplysningerne kan f.eks. Blive indsamlet, så når du besøger webstedet eller tjenesterne igen, vil de genkende dig, og oplysningerne kan derefter bruges til at vise annoncer og andre oplysninger, der er relevante for dine interesser. Undtagen som angivet i denne fortrolighedspolitik, knytter vi ikke disse automatisk indsamlede data til personoplysninger.

Cookies:

Ligesom mange onlinetjenester bruger vi cookies til at indsamle oplysninger. “COOKIES” er små oplysninger, som et websted sender til din computers harddisk, mens du ser webstedet. Vi kan bruge både sessionscookies (som udløber, når du lukker din webbrowser) og vedvarende cookies (som forbliver på din computer, indtil du sletter dem) for at give dig en mere personlig og interaktiv oplevelse på vores websted. Denne type oplysninger indsamles for at gøre webstedet mere nyttigt for dig og for at skræddersy oplevelsen hos os til at opfylde dine særlige interesser og behov.

Pixel -tag:

Derudover bruger vi “PIXEL TAGS” (også omtalt som klare Gif’er, webfyr eller webfejl). Pixel -tags er små grafiske billeder med en unik identifikator, der i funktion ligner cookies, der bruges til at spore online -bevægelser af webbrugere. I modsætning til cookies, der er gemt på en brugers computers harddisk, er Pixel Tags usynlig indlejret i websider. Pixel-tags giver os også mulighed for at sende e-mail-beskeder i et format, som brugerne kan læse, og de fortæller os, om e-mails er blevet åbnet for at sikre, at vi kun sender beskeder, der er af interesse for vores brugere. Vi kan bruge disse oplysninger til at reducere eller fjerne meddelelser, der sendes til en bruger. Vi knytter ikke oplysningerne indsamlet af Pixel Tags til vores brugeres personlige data. Spor ikke signaler. Vi reagerer i øjeblikket ikke på “følg ikke” -signaler fra webbrowsere.

Flash lsos:

Når vi sender videoer, kan tredjeparter bruge lokale delte objekter, kendt som “FLASH COOKIES”, til at gemme dine præferencer til lydstyrkekontrol eller til at tilpasse bestemte videofunktioner. Flash -cookies adskiller sig fra browser -cookies på grund af mængden og typen af ​​data, og hvordan dataene gemmes. Cookiehåndteringsværktøjer, der leveres af din browser, fjerner ikke Flash -cookies. Hvis du vil vide, hvordan du administrerer privatlivs- og lagringsindstillinger for Flash -cookies, skal du klikke her:  HTTP://WWW.MACROMEDIA.COM/SUPPORT/DOCUMENTATION/EN/FLASHPLAYER/HELP/SETTINGS_MANAGER07.HTML .

Analytics -tjenester:

Vi bruger tredjeparts analysetjenester (“ANALYTICS SERVICES”) til at hjælpe med at analysere, hvordan brugere bruger vores websted. De oplysninger, der genereres af cookies eller andre teknologier om din brug af vores websted (“ANALYTISK INFORMATION”), overføres til Analytics -tjenesterne. Analytics -tjenesterne bruger Analytics -oplysninger til at udarbejde rapporter om brugeraktivitet. Analytics -tjenesterne kan også overføre Analytics -oplysningerne til tredjeparter, hvor det kræves af loven, eller hvor sådanne tredjeparter behandler Analytics -oplysninger på deres vegne. Hver Analytics -tjenestes evne til at bruge og dele Analytics -oplysninger er begrænset af sådanne Analytics -tjenesters brugsbetingelser og fortrolighedspolitik. Ved at bruge vores websted accepterer du, at Analytics -tjenester behandler data om dig på den måde og til de formål, der er angivet ovenfor.

 • OPLYSNINGER SAMLET FRA DIG OM ANDRE.
  Hvis du beslutter dig for at invitere en tredjepart til at oprette en konto og/eller købe vores varer, indsamler vi dine og tredjeparts kontaktoplysninger for at sende en besked til tredjepart og følge op med tredjepart. Vi stoler på dig for at indhente samtykke fra tredjepart, der kan kræves ved lov for at tillade os at indsamle sådanne oplysninger og kontakte tredjemand som beskrevet i den foregående sætning. Du eller tredjeparten kan kontakte os på info@noracph.dk for at anmode om fjernelse af disse oplysninger fra vores database.
 • OPLYSNINGER INDSAMLET FRA TREDJEPARTSSELSKABER.
  Vi modtager muligvis personlige og/eller anonyme data om dig fra visse tredjeparter, f.eks. Demografiske oplysninger fra Facebook -værktøjer. Vi kan tilføje disse oplysninger til de oplysninger, vi allerede har indsamlet fra dig via vores websted for at forbedre de tjenester, vi leverer.
 • BRUG AF DIN PERSONLIGE DATAALMINDELIG BRUG:

 

Generelt bruges personoplysninger, du indsender til os, enten til at besvare dine anmodninger, eller til at hjælpe os med at betjene dig bedre. Vi bruger dine persondata på følgende måder:

– lette oprettelsen af ​​og sikre din konto på vores netværk;
– Identificer dig som bruger i vores system;
– Tilvejebringe forbedret administration af vores websted og tjenester;
– Levere de tjenester, du anmoder om;
– Forbedre kvaliteten af ​​oplevelsen, når du interagerer med vores websted og tjenester;
-Send dig en velkomst-e-mail for at bekræfte ejerskabet af den e-mail-adresse, der blev angivet, da din konto blev oprettet;
– Sende dig administrative e-mail-notifikationer, f.eks. Ordrebekræftelser, opdateringer af ordrestatus, sikkerhed eller rådgivning om support og vedligeholdelse;
– Besvar dine henvendelser vedrørende beskæftigelsesmuligheder eller andre anmodninger;
– Send nyhedsbreve, undersøgelser, tilbud og andet reklamemateriale relateret til vores tjenester og til andre marketingformål i NAA Group ApS ;
– At give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores service, når du vælger at gøre det; og
– på anden måde angivet på vores websted eller tjenester.

Oprettelse af anonyme data:

Vi kan oprette anonyme dataposter fra personlige data ved at ekskludere oplysninger (f.eks. Dit navn), der gør dataene personligt identificerbare for dig. Vi bruger disse anonyme data til at analysere anmodninger og brugsmønstre, så vi kan forbedre indholdet af vores tjenester og forbedre webstedsnavigation. Vi forbeholder os retten til at bruge anonyme data til ethvert formål og videregive anonyme data til tredjemand efter eget skøn.

VISNING AF DINE PERSONLIGE DATA:

Vi videregiver dine personlige data som beskrevet nedenfor og som beskrevet andre steder i denne fortrolighedspolitik.

Når du sender kommentarer på vores websted, bliver du identificeret med dit fornavn og sidste initial. Bemærk, at alle personlige data, du medtager på et offentligt område på webstedet, vil være offentligt tilgængelige. Når de er vist offentligt, kan disse oplysninger indsamles og bruges af andre. Vi kan ikke kontrollere, hvem der læser dine opslag, eller hvad andre brugere må gøre med de oplysninger, du frivilligt sender, så det er meget vigtigt, at du ikke lægger data som private kontaktoplysninger, som du ikke ønsker at gøre tilgængelige for offentligheden i din indlæg. Når du har offentliggjort oplysninger offentligt, mens du stadig vil være i stand til at redigere og slette dem på webstedet, vil du ikke være i stand til at redigere eller slette sådanne oplysninger cachelagret, indsamlet og gemt andre steder af andre (f.eks. Søgemaskiner).

Tredjeparts -serviceleverandører:

Vores online detailbutik hostes af Magento. Du anerkender og accepterer, at din brug af tjenesten kan omfatte at få dine personlige data overført til og gemt af Shopify i henhold til deres fortrolighedspolitik på https://www.shopify.com/legal/privacy . Vi kan også dele dine personlige data med andre tredjeparts tjenesteudbydere for at: give dig de tjenester, vi tilbyder dig via vores websted; at foretage kvalitetssikringstest at lette oprettelsen af ​​konti at yde teknisk support og/eller at levere andre tjenester til NAA Group ApS .

AFFILIATES:

Vi deler muligvis nogle eller alle dine personlige data med vores moderselskab, datterselskaber, joint ventures eller andre virksomheder under en fælles kontrol (“AFFILIATES”), i hvilket tilfælde vi vil kræve, at vores associerede virksomheder respekterer denne fortrolighedspolitik.

CORPORATE RESTRUCTURING:

Vi kan dele nogle eller alle dine personlige data i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, finansiering, erhvervelse eller opløsningstransaktion eller procedure, der involverer salg, overførsel, frasalg eller afsløring af hele eller en del af vores forretning eller aktiver . I tilfælde af insolvens, konkurs eller modtagelse kan personoplysninger også overføres som et forretningsmæssigt aktiv. Hvis en anden virksomhed erhverver vores virksomhed, virksomhed eller aktiver, vil denne virksomhed besidde de personoplysninger, vi indsamler, og påtage sig rettigheder og forpligtelser vedrørende dine personoplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

SOCIALE NETVÆRKSSIDER:

Vores tjenester giver dig mulighed for at sende indhold til snss. Hvis du vælger at gøre dette, giver vi oplysninger til sådanne snss i overensstemmelse med dit valg. Du anerkender og accepterer, at du er eneansvarlig for din brug af disse websteder, og at det er dit ansvar at gennemgå betingelserne for brug og fortrolighedspolitik for tredjepartsudbyderen af ​​sådanne snss. Vi er ikke ansvarlige eller ansvarlige for: (i) tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​sådanne snss; (ii) indhold, produkter eller tjenester på eller tilgængelighed af sådanne snss; eller (iii) din brug af sådanne snss.

ANDRE OPLYSNINGER:

Uanset eventuelle valg, du foretager vedrørende dine personlige data (som beskrevet nedenfor), kan NAA Group ApS videregive personoplysninger, hvis det i god tro mener, at en sådan videregivelse er nødvendig (a) i forbindelse med enhver juridisk undersøgelse; (b) for at overholde relevante love eller for at reagere på stævninger eller warrants betjent på NAA Group ApS ; (c) for at beskytte eller forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende NAA Group ApS eller brugere af webstedet eller tjenesterne; og/eller (d) at undersøge eller hjælpe med at forhindre overtrædelse eller potentiel overtrædelse af loven, denne fortrolighedspolitik eller vores brugsbetingelser.

 • TREDJEPARTSBETALINGSBEHANDLING
  Til online betalinger og/eller Automated Clearing House (ACH) udbetalinger bruger vi betalingstjenesterne fra Quickpay ( https://quickpay.net ) og paypal ( https://www.clearhaus.com ). Vi behandler, registrerer eller vedligeholder ikke dine kreditkort- eller bankkontooplysninger. For mere information om, hvordan betalinger håndteres, eller for at forstå datasikkerheden og fortroligheden af ​​sådanne oplysninger, henvises til  https://quickpay.net/uk/terms-of-service  og  https://www.clearhaus.com/ dk/fortrolighed .
 • Tredjeparts websteder
  Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjeparts websteder. Når du klikker på et link til et andet websted eller en anden placering, forlader du vores websted og går til et andet websted, og en anden enhed kan indsamle personlige data eller anonyme data fra dig. Vi har ingen kontrol over, gennemgår ikke og kan ikke være ansvarlige for disse eksterne websteder eller deres indhold. Vær opmærksom på, at vilkårene i denne fortrolighedspolitik ikke gælder for disse eksterne websteder eller indhold eller for nogen indsamling af dine personlige data, efter at du har klikket på links til sådanne eksterne websteder. Vi opfordrer dig til at læse fortrolighedspolitikkerne for hvert websted, du besøger. Linkene til tredjeparts websteder eller steder er for din bekvemmelighed og betyder ikke, at vi godkender sådanne tredjeparter eller deres produkter, indhold eller websteder.
 • DINE VALG OM INFORMATIONM
  Du har flere valgmuligheder vedrørende brugen af ​​oplysninger om vores service:

 

E-MAILKOMMUNIKATIONER:

Vi sender regelmæssigt gratis nyhedsbreve og e-mails, der direkte fremmer brugen af ​​vores websted eller tjenester. Når du modtager nyhedsbreve eller salgsfremmende meddelelser fra os, kan du angive en præference for at stoppe med at modtage yderligere meddelelser fra os, og du får mulighed for at “fravælge” ved at følge afmeldingsinstruktionerne i den e-mail, du modtager eller ved at kontakte os direkte (se kontaktoplysninger ovenfor). På trods af dine angivne e-mail-præferencer kan vi sende dig service-relateret kommunikation, herunder meddelelser om opdateringer af vores brugsbetingelser eller fortrolighedspolitik.

Hvis du til enhver tid beslutter, at du ikke længere ønsker at acceptere cookies fra vores service til et af de formål, der er beskrevet ovenfor, kan du instruere din browser ved at ændre dens indstillinger at stoppe med at acceptere cookies eller bede dig om at acceptere en cookie fra de websteder, du besøger. Se din browsers tekniske oplysninger. Hvis du ikke accepterer cookies, kan du dog muligvis ikke bruge alle dele af tjenesten eller alle funktioner i tjenesten. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du deaktiverer eller ændrer cookies, bedes du kontakte os på kontaktoplysningerne ovenfor.

DE-LINKING SNS:

Se venligst SNS’ets indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at afgøre, hvordan du kan justere vores tilladelser og administrere interaktiviteten mellem tjenesterne og din sociale mediekonto.

ÆNDRING ELLER Sletning af dine personlige data:

Du kan ændre dine personlige data på din konto ved at kontakte info@noracph.dk. Du kan anmode om sletning af dine personlige data af os, og vi vil gøre kommercielt rimelige bestræbelser på at imødekomme din anmodning, men vær opmærksom på, at vi kan blive pålagt at beholde sådanne oplysninger og ikke slette dem (eller at opbevare disse oplysninger i et bestemt tidsrum, i så fald vil vi først efterkomme din sletningsanmodning, når vi har opfyldt sådanne krav). Når vi sletter oplysninger, slettes de fra den aktive database, men kan blive i vores arkiver. Vi gemmer muligvis også dine oplysninger til svig eller lignende formål.

ÆNDRINGER I DENNE PRIVACYPOLITIK:

Denne fortrolighedspolitik kan af enhver grund opdateres fra tid til anden. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer af vores fortrolighedspolitik ved at lægge den nye fortrolighedspolitik på vores websted, og vi vil ændre datoen “Sidst opdateret”. Du bør regelmæssigt konsultere denne fortrolighedspolitik for eventuelle ændringer.

 • SKATTER OG INTERNATIONAL FRAGT
  Bemærk venligst, at i overensstemmelse med gældende lovgivning er alle priser, der vises på NAA Group ApS websteder, inklusive moms. Hvis en ordre vil blive sendt til et land uden for EU, vil moms blive fjernet ved kassen eller tidligere afhængigt af hvilken destination varen vil blive sendt til.

 

Hvis en ordre sendes til et land uden for EU, kan du blive pålagt importafgifter og afgifter, som vil blive opkrævet ved levering. Som kunde er du ansvarlig for betaling af sådanne importgebyrer.

Importafgifter er normalt baseret på varens pris, vægt, dimensioner og oprindelsesland samt eventuelle lokale skatter, afgifter og gebyrer. Da gebyrer varierer fra land til land, råder NAA Group ApS dig dog til at kontakte dit lokale