Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang er leveringstiden?

Alle ordrer, der bliver placeret inden kl. 17.00 i hverdage, vil blive pakket og sendt samme dag.

Leveringstiden er 1-2 hverdage. Dette gælder også smykker med personlig indgravering.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Du kan altid følge din pakke via det trackingnummer, du modtager, når ordren er afsendt.

Hvilken armbåndsstørrelse skal jeg vælge?

Vores armbånd er lavet så det passer til de fleste håndled. Du kan se en udførlig størrelsesguide her

Når du modtager armbåndet, kan du let justere armbåndet ved først at udvide det en smule, så det kan komme omkring håndleddet. Når dette er gjort, kan du let justere armbåndet, så det sidder perfekt omkring håndleddet.

Kan man indgravere et hjerte?

Ja, blot indsæt ❤️ ved hjælp af tastaturet til højre for indgraveringsfeltet under hvert produkt. Bemærk dog, at det bliver et omrids af hjertet og ikke et rødt hjerte.

Hvordan indgraverer I?

Alle vores smykker bliver indgraveret personligt på vores kontor i København med en diamant indgravering.

Dette betyder, at diamanten ridser/skærer ned i selve smykket og dermed foreviges et livslangt minde på en smuk og elegant måde.

Kan man justere størrelsen på armbåndet?

Vores armbånd er justerbare, hvorfor du skal bruge 2-3 minutter på at tilpasse armbåndet til dit håndled. Du skal blot påføre armbåndet dit håndled og bøje armbåndet ind til dit håndled; armbåndet går ikke i stykker.

Hvis du stadig synes størrelsen ikke passer er du velkommen til at kontakte os på live chatten, så vil vi mere end gerne guide og hjælpe dig.

Hvordan kommer man i kontakt med jer?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til vores produkter, en specifik ordre, leveringstid eller andet.

  • Live chat: alle ugens dage mellem klokken 09.00 – 20.00.
  • Telefoniske support (61 40 47 44): alle hverdage mellem klokken 09.00 – 18.00.